Кориця цейлонська 100%. Довжина 17 ― 19 см.
Цейлонська кориця (Cinnamomum zeylanicum) батьківщиною зі Шрі-Ланки. Синоніми: справжня кориця, синегальська кориця, благородна кориця, кінамон. Культується також в Індії, Індонезії, Малайзії, Бразилії, Гвіані (Фр.). Особливості цього різновиду спеції:
-має вигляд трубочки;
-зовнішня поверхня світло-коричневого або жовто-коричневого кольору;
-товщина — до 1 мм, найкращі сорти мають товщину писального паперу;
-дуже ламка;
- Має ніжний аромат і солодкувато-пекучий смак.
Цейлонська кориця (Cinnamomum ceylanicum Br.) по-іншому називають циннамоном, шляхетною корицею або справжньою корицею. За якістю вона перевершує всі інші види, тому цінується найбільше за всіх інших. Назва свою вона дістала за місцем вирощування. На Цейлоні кориця росте в дикому вигляді та на плантаціях, закладених у другій половині XVIII століття. Сьогодні її вирощують в Індії, Індонезії, Малайзії, Бразилії, Гвіані, на Мартініці та Реюньйоні. Цейлонська кориця дуже тендітна, з тонким ніжним ароматом. Смак її солодкуватий, злегка пекучий, зігрівальний.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Без упаковки |
Склад | Корица Цейлонская 100% |
Тип спецій | Кориця |
Вага | 0.1 г |
Країна виробник | Греція |
- Ціна: Ціну уточнюйте