Грецька мармеладу
Мармеладу (конфітюр) – різновид джему або варення. Це желеподібний десерт з нарізаними шматочками або подрібненими фруктами і ягодами, звареними в цукрі з додаванням сиропу глюкози.
Мармеладу (Конфітюр) Мармеладой називають солодкість з ягід, фруктів або овочів (наприклад, зелених томатів,моркви,оливок і навіть баклажанів і огірків)) , приготовану в цукрі, патоці або меді. Зазвичай для приготування мармелади ягоди або фрукти нарізають маленькими шматочками і проварюють з цукром, попередньо залишаючи на кілька годин, щоб ягоди дали сік. За умови, що час варіння буде мінімально, готова мармеладу не втратить натуральний колір ягід, з яких вона готувався.
Мармеладу (Конфітюр) Мармеладой називають солодкість з ягід, фруктів або овочів (наприклад, зелених томатів,моркви,оливок і навіть баклажанів і огірків)) , приготовану в цукрі, патоці або меді. Зазвичай для приготування мармелади ягоди або фрукти нарізають маленькими шматочками і проварюють з цукром, попередньо залишаючи на кілька годин, щоб ягоди дали сік. За умови, що час варіння буде мінімально, готова мармеладу не втратить натуральний колір ягід, з яких вона готувався.