Продавець Магазин Грецьких продуктів "ГРЕКА" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
973 відгуків
+380 (97) 302-79-97
+380 (50) 249-57-78
+380 (73) 859-49-68
+380 (73) 063-76-77
Магазин Грецьких продуктів "ГРЕКА"
Кошик

Нут великий, очищений 1 кг

339 /упаковка

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Нут великий, очищений 1 кг
Нут великий, очищений 1 кгВ наявності
339 /упаковка
+380 (97) 302-79-97
Киевстар
  • +380 (50) 249-57-78
    МТС
  • +380 (73) 859-49-68
    Лайф / Viber
  • +380 (73) 063-76-77
    Viber- Греция
+380 (97) 302-79-97
Киевстар
  • +380 (50) 249-57-78
    МТС
  • +380 (73) 859-49-68
    Лайф / Viber
  • +380 (73) 063-76-77
    Viber- Греция
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Нут (нагут, турецький горох, баранячий горох, горох шиш, нахіт, хумус)  Паковання 1 кг.

Грецький сорт. Смачний, великий.Сусно, у гарний бік, відрізняється від нуту  представленого на ринку України.

Нут (нагут, турецький горох, баранячий горох, горох шиш, нахат, хумус) Рідка Грецька сім'я хоча-би раз на тиждень не має у своєму раціоні страву з нуту.

Нут, нагут, турецький горох очищений, великий, готовий до застосування.

Його називають турецьким або баранячим горохом, пухирником, шишем і нахатом

Ти волієш харчуватися смачно та корисно, стежиш за своєю фігурою і любиш готувати оригінальні кулінарні страви? Тоді тобі треба вмикати у свій раціон батіг (турецький горох).

Попри те, що нут — найдавніша культура на планеті, на російський ринок він прийшов недавно. Час доганяти прогресивну світову кулінарію й освоювати це бобове нововведення.

Нут — неодмінний символ східної кухні, з нього готують національні арабські страви, як-от хумус и фалафель. Він широко використовується в кулінарії Азії, Північної Америки та Північної Африки.

Завдяки високому вмісту білка батіг може замінити м'ясо, водночас знизивши жирність усієї страви. Тому його активно використовують у вегетаріанській кухні та ведичній кулінарії.

Вітамінний заряд

Вживаючи в їжу турецький горох, ти забезпечитьш організм усіма необхідними вітамінами, позаяк нутро містить понад вісімдесяти поживних речовин. Він є повноцінним джерелом фосфору, калію, магнію та вітамінів групи B, чудовим джерелом мінералів і заліза.

Цей продукт також насичує будь-яку страву знежиреним і водночас дуже високоякісним білком. Як і інші боби, нут багатий на розчинні та нерозчинні харчові волокна, які допомагають запобігти розладам травлення.

До того ж, цей продукт при всій своїй корисності низькокалорій. Саме тому він входить до складу різних дієт і використовується під час лікування ожиріння.

Про користь гороху

Особливо корисний батіг у пророщеному вигляді. Багато дієтологів радять його як прекрасний засіб для очищення й оздоровлення організму. Фахівці наполегливо рекомендують дітям і літнім людям використовувати проростки нуту як профілактичний засіб проти застудних захворювань і грипу. У разі регулярного вживання в їжу турецького гороху неабияк знижується рівень холестерину в крові.

А ось народні цілителі рекомендують вживати батіг для профілактики катаракти.

Різноманітність страв


Найкраще готувати відварний батіг. Спочатку треба замочити горох на кілька годин, потім відварити. З відварного нуту можна приготувати салат, додавши зелень і дібрано лимонним соком. Нут вживають у їжу у вареному та смаженому вигляді, використовують під час приготування консервів, кондитерських виробів тощо.

З пророщених зерен нуту також готують безліч страв, які мають своєрідний горіховий смак і дуже подобаються дітям. Нут можна використовувати в складі овочевих салатів і вітамінних коктейлів, він ідеальний для використання в супах і паштетах.

Поради щодо приготування

1. Вийде чудова закуска, якщо відварений батіг нут приправити спеціями (коріандр, кумін, чорний перець, чилі, мускатний горіх тощо) і додати зелений салат.

2. Приготуй ближнєвостковий варіант пасти, додавши нут до спагеті з оливковою олією, сыром фета і зеленню.

3. Потуші на повільному вогні відварений батіг із томатами, спеціями та волоськими горіхами.

4. Додай нут до овочевого супу. Це доповнить смак, структуру та харчову цінність.

 

Категорія  з поліції  "Аргументи та факти"

Характеристики
Основні
Класс семянЕліта
Рік врожаю2015
ГМОНі
КультураНут
Группа спелостиСередньостигла
Країна виробникГреція
Тип продукціїПродовольчий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 339 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner