Грецький козячий сир у розсолі — делікатес із яскравим, пікантним смаком і ароматом.
Традиційний продукт, який був на грецькому столі з давніх часів. Перші рецепти виготовлення козячого сиру описані в текстих філософа Арістотеля та давньогрецького лікаря Діоскорида.
М'який білий сир ⁇ ⁇ виготовляється з пастеризованого молока грецьких коз із додаванням солі, сичужного ферменту та розчину.
Підходить для приготування салатів, дакоса, брускет, омлетів, сирних пирогів, а також для запікання з овочами, рибою і м'ясом. Подається і як самостійна закуска з пряністю орегано й оливковою олією. Підходить як до легких грецьких вин, так і до міцних напоїв, як-от вузок і ципуро.
Вага: 400 г
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте