Халва кунжутна.БІО 400 грамів
Грецька халва из кунжута — це найдавніші ласощі з дивовижним смаком, які містять багато корисних і поживних речовин: калій, магній, мідь, залізо, сірка, натрій, цинк, фосфор, харчові кислоти, клітковина, вітаміни А, В1, В2, Е та ін. Вона містить велику кількість білків (протеїну) і поліненасичених жирних кислот, які, як відомо, дуже корисні для профілактики серцево-судинних захворювань. Вживання кунжутної халви підвищує кількість тромбоцидів і прискорює згортання крові, сприяє профілактиці онкологічних і застудних захворювань, зміцненню імунітету. Семена кунжута вважаються одним із найкращих продуктів, що містять рослинний білок-протеїн, поступаючись перш за все бджолиному пилку. Завдяки високій поживній цінності, кунжутна халва надає сприятливу дію під час перевтоми, фізичної втоми та статевої слабкості.
Достовірно відомо, що Японія, де в людей найвища тривалість життя, є найбільшим імпортером кунжуту та виробів із нього у світі. Жителі Піднібної приділяють підвищену увагу здоровому живленню, і зовсім не дивно, що споживання продукції з кунжуту в цій країні найвище на душу населення. Тамшні вчені встановили, що кунжут містить речовини, що регулюють кисневий обмін в організмі, стримують процеси старіння та сприяють оновленню клітин. У зернах кунжуту високий вміст протеїну, приблизно 20% і його рекомендували особам, які відмовлялися від м'ясних продуктів, кунжут виявився ідеальним доповненням до їхнього раціону. Важливим є й те, що кунжут прискорює процес відновлення організму після стресів, великого фізичного навантаження. Як показали дослідження, він також допомагає людині подолати наслідки алкогольного отруєння і знижує вміст холестерину в крові.
- Ціна: Ціну уточнюйте