Мізітра традиційний китайський сир із овечого молока. Твердий.
Мізітра — традиційний китайський сир із зазначенням місця походження (DOC). Він виготовляється в Греції впродовж тисяч років і вважається родочником усіх грецьких сирів. Міцітра виготовляється із сироватки, отриманої з овечого, козячого або коров'ячого молока або їх суміші в регіонахневазі, Фракії, Фессалії, Центральної Греції, Пелопоннесу, островів Іонічного та Егейського морів і острова Крит. Є два типи сиру Мізітра: свіжий вологий несолений або слабосолений мізітра, який споживається впродовж декількох годин або днів після його виготовлення, і сухий солоний Міцітра, який часто вживається в тертому вигляді. Свіжий мізітра містить до 70% вологи та не менш ніж 50% жиру в сухій речовині, а сухої Мізитра містить 40% і 50% відповідно.
Основні | |
---|---|
Жирність | 45 % |
Вага | 700 г |
Тип молока | Овече |
Країна виробник | Греція |
Тип | Твердий сир |
Склад | 100% овече молоко |
- Ціна: Ціну уточнюйте