Сир для справжніх гурманів. Він вважається одним із найкорисніших, перевершуючи за своїми якостями навіть козячі сири. Вся річ в особливості молока буйволиці, яке набагато жирніше за коров'ячого, але водночас містить набагато менше холестерину. У ньому багато кальцію, заліза, фосфору та білка. До того ж буйволське молоко не містить казеїну, що робить продукти з нього абсолютно нешкідливими для людей, які страждають на нестерпність цього виду білка.
На відміну від козячого та овечого молока, у буйвола немає яскравого запаху, він ледь вловний, а на смак він слащіший, ніж коров'яча коров'яча.
Витримані сири з буйволового молока мають щільну, але водночас ніжну текстуру та м'який смак із тонкими горіховими нотками.
Напівтвердий сир підійде до будь-якого вина. Перед вживанням рекомендується сир нарізати та залишити на кілька хвилин за кімнатної температури трохи підтанути, це дасть змогу розкритися смаку й аромату.
Склад: зі 100% грецького пастеризованого буйволового молока
Енергетична цінність на 100 г: 378 кКал/1570 кДж
Харчова цінність на 100 г: жири — 29,3 г (з них насичені — 17,5 г), білки — 28,6 г, сіль — 1,6 г.
Вага: 180 г
Бренд: Bekas Family
Країна-виробник: Греція
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Family |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте