Для приготування цього делікатесу використовується рослина, що росте на скелястих берегах грецького острова Сірос.
Листя критамо маринує з додаванням морської солі та натурального винного оцту.
Морський фенхель багатий мінеральними солями, вітамінами С, Р і К, йодом і калієм, вирізняється високим вмістом ефірних олій і омега-3.
Мариновані листочки критамо подають як гарнір до м'яса, додають у салати, соуси, омлети, піцу, пасту. У смаку листя можна впізнати нотки кропу та орегано, але зі своєю оригінальною гіркуватістю.
Делікатес приготований із натуральних грецьких продуктів, не містить консервантів і підсилювачів смаку.
Постільний продукт.
Вегетаріанський продукт.
Вага: 180 г
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте