Кориця цейлонська, мелена (органічний продукт)
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- В наявності
- +380 (73) 063-76-77Viber- Греция
Цейлонська кориця (Cinnamomum ceylanicum Br.) по-іншому називають циннамоном, шляхетною корицею або справжньою корицею. За якістю вона перевершує всі інші види, тому цінується вище. Свою пряність отримала за місцем вирощування. На Цейлоні кориця росте як у дикому вигляді, так і і на плантаціях, закладених у другій половині XVIII століття.
Цейлонська кориця має тонкий, ніжний аромат і солодкуватий, злегка пекучий, зігрівальний смак. Богата антиоксидантами, мікроелементами, поліфенолами, вітамінами A, B1, B2, C, E и K.
Головно кориця використовується в кондитерській справі — її додають у пироги, печиво, пряники, великодні кулічі, пряні хліба. Оскільки пряність чудово поєднується із солодкими фруктами, її часто можна побачити в пудингах, десертах із запеченими яблуками, грушами, хурмою і, звичайно, у вареннях.
Кориця чудово поєднується з червоним м'ясом і птицею, з нею можна приготувати чудові ароматні грибні та м'ясні маринади.
На Сході корицю додає до кави, приготованої в турці, часто поєднуючи її з іншими прянощами, як-от коріандр, гвоздика та бодян.
Натуральна цейлонська кориця підвищує загальний тонус організму, допомагає боротися із застудними захворюваннями, а її чарівний аромат дарує гарний настрій, що важливо для зміцнення імунітету організму.
Натуральний, органічний продукт.
Вага: 50 г
- Ціна: Ціну уточнюйте