Поєднання класичного рецепта з творчими знахідками грецьких кондитерів. Стоило додати до збитих із цукром яєчних білків шоколад і банан як вийшов абсолютно новий, оригінальний на смак десерт.
М'яка шоколадно-бананова нуга з мигдалем — прекрасне доповнення до кави або чаю.
В пакованні 3 батончики по 50 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність: 464 кКал/ 1938 кДж
Жири (з них насичені): 15,58 г (3,8 г)
Вуглеводи (з них цукру): 72,1 г (53,1 г)
Клітковина: 20,2 г
Білки: 6,32 г
Сіль: 0,01 г
Склад: цукор, мигдаль, какао (15%), ялиный альбумін, глюкоза, лимонна кислота,банан (5%)
Вага: 150 г
Виробник: Lazaris Distillery&Artisan Sweets, о.Корфу Греція
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте