М'яка, повітряна нуга приготована за класичним рецептом із збитих з цукром яєчних білків із додаванням цільного мигдалю. Для смакової різноманітності грецькі кондитери додали до традиційного складу шоколад і шматочки кумквату, вийшло дуже оригінально.
Ласощі ручної роботи з хрусткими горішками та кумкватом — прекрасний десерт до кави або чаю.
В пакованні 3 батончики по 50 г
Харчова цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність: 464 кКал/ 1941 кДж
Жири (з них насичені): 15,3 г (3,5 г)
Вуглеводи (з них цукру): 74,1 г (54,5 г)
Клітковина: 18,2 г
Білки: 5,9 г
Сіль: 0,01 г
Склад: цукор, мигдаль, какао (20%), ялиный альбумін, глюкоза, лимонна кислота, кумкват (10%)
Вага: 150 г
Виробник: Lazaris Distillery&Artisan Sweets, о.Корфу Греція
- Ціна: Ціну уточнюйте