Густий соус із кумквату з додаванням світлого родзинок і розмарину приготований за авторським рецептом. Його придумали на грецькому острові Корфу, щоб показати унікальність і різноманітність місцевого фрукта. З кумквату на Корфу готують лікери, джеми, варення, цибулю, пастилу, а з недавнього часу та пряні соуси до м'яса, риби та морепродуктів.
Яскравий цитрусовий смак кумквату гармонійно поєднується з виноградною солодкістю родзинок, а розмарин додає солодко-кислому соусу яскраву, пряну трав'яну ноту.
Чатні з характерним крабанський смак і ароматом ідеально підходять до приготованих на грилі або запечених у духовці м'яса, риби, курки та індички. Може бути приправою в зелених салатах, доповненням до м'ясного асорті та напівтвердим овечим сирам. Буде доречним і в стравах азійської кухні.
Харчова цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність: 151 кКал/ 632 кДж
Жири (з них насичені): 5,2 г (0,4 г)
Вуглеводи (з них цукру): 21,0 г (18,0 г)
Клітковина: 2,1 г
Білки: 4,0 г
Сіль: 0,75 г
Вага: 220 г
Склад: кумкват (50%), цукор, білий оцет світлий родзинки, сушений розмарин
Походження: о.Корфу, Греція
Виробник: Lazaris Distillery&Artisan Sweets, Греція
- Ціна: Ціну уточнюйте