Лімончело — солодкий лікер італійського походження міцністю 30%. Готується через настоювання на спирті цедри лимонів особливого сорту, з високим вмістом ефірних олій.
Подають лимончело злегка замороженим, як дигестив у чистому вигляді або в складі коктейлів. Пити цей лікер перед їдою не заведено через його солодощі, це може порушити апетит.
Прекрасно поєднується з фруктовими салатами та вершковими десертами, морозивом, чорним шоколадом. Лімончело додають у пироги та кекси для надання їм освіжного лимонного смаку та яскравого аромату.
Об'єм: 500 мл
Міцність: 30%
Виробник: Lazaris Distillery&Artisan Sweets, острів Корфу, Греція
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | ARTISAN |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте