Пікантна середземноморська приправа з маринованих бутонів каперсника допомагає урізноманітнити повсякденний раціон, відкривати нові смаки звичайних, найнезагадковіших страв і створювати шедеври для святкового столу. Каперси мають терпкий гостро-кислий смак із яскравою гірчичною ноткою.
И, додають в салаты зі свіжих овочів, у страви з білими м'якими, розсолодними сирами. З каперсами можна приготувати м'ясо, рибу, птицю, овочеве рагу та супи. Середземноморські господині люблять заправляти маринованими каперсами пасту та макарони, а також додавати їх до піци. Подають їх і як закуску до міцних напоїв.
Делікатес приготований із натуральних грецьких продуктів, не містить консервантів і підсилювачів смаку.
Посний продукт.
Вегетаріанський продукт.
Вага: 180 г
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте