У супах, овочевих гарнірах і м'ясних стравах драмам люблять балансувати гіркувату цибулю ніжною солодкістю цибулі-порея. Тому цей овоч можна побачити в кожному другому рецепті грецької кухні.
Паста з лука-порея ідеально підійде до м'яса, салатів, других страв. Прекрасно поєднується зі свіжим хлібом, грінками та сухарками, тому може бути основою для брускетти із солоною, копченою рибкою.
З луковою пастою можна приготувати соус до макаронів або заправити нею картопляне пюре.
Делікатес приготований із натуральних грецьких продуктів, не містить консервантів, загусників і підсилювачів смаку.
Посний продукт
Вегетаріанський продукт
Після відкриття зберігати в холодильнику
Вага: 200 г
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте