Густа паста з подрібнених оливок із додаванням оливкової олії, часнику, прянощі орегано та натурального винного оцту — традиційний смак середземноморської кухні.
Подають тапенад, намозавши його на свіжий хрусткий багет або теплі грінки. Така апетитна закуска зі шматочком овечого сиру добра до аперитиву.
Тапенад зробить яскравим і оригінальним смак салатної заправки, а звичайна паста, підібрана пряним оливковим соусом, стане вишуканим стравою. Домашня піца з тапенадом можна здивувати друзів, водночас не важливо, якою буде основна начинка — тапенадом піцу не зіпсуєш. І вже точно таку незвичайну, смачну піци не спробувати в жодній піцерії.
Чудово поєднується з рибою, приготованою на грилі, грецьким курячим шашличком суволаки й овочами.
Оливковий тапенад універсальний — пробуйте, експериментуйте зі смаком, поєднуючи його з різними продуктами та стравами.
Делікатес приготований із натуральних грецьких продуктів, не містить консервантів, загусників і підсилювачів смаку.
Посний продукт.
Вегетаріанський продукт.
Після відкриття зберігати в холодильнику.
Вага: 200 г
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте