Екстравагантна чорно-біла пара — природна сіль Середземного моря та чорна мінеральна вулканічна сіль, родом із далекої й екзотичної Індії. Добувають чорну сіль у гірських ділянках Гімалаїв, багатих на сірководдень, який і наділяє її характерним смаком і ароматом.
Завдяки своєму природному походженню чорна сіль чудово засвоюється організмом, забезпечуючи його різними мінералами та мікроелементами. У її складі, крім хлориду натрію, також є сульфіт заліза, магній, калій, кальцій, селен, цинк, йод.
Приверженці вегетаріанського типу харчування високо цінують чорну сіль не тільки за її корисні властивості, але й за оригінальний смак, що схожий на яєчний жовток, і часто використовують для приготування рослинного майонезу.
У поєднанні з традиційною морською сіллю — це практично універсальна та водночас незвичайна спеція, здатна надати пікантність найрізноманітнішим стравам: від салатів до супів.
Використовуючи суміш середземноморської та чорної солі, ви можете приготувати домашній пісний майонез, пікантну заправку для овочевих салатів, соуси на основі йогурту, схвалити нею начинку пирогів, приправити картопляне пюре.
Яскравий аромат яєчного жовтка, властивий чорній солі, прикрасить страви пісного меню.
Багаторазовий млин настроюється для регулювання великої кількості помелу.
Важливо знати! Завдяки високому вмісту мінералів, морська сіль меншою мірою затримує вологу в організмі, порівнюючи зі звичайною.
Вага: 90 г
Натуральний Європейський продукт
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте