Знатоки грецької традиційної кухні та шанувальники знаменитої спанакопити (пирога зі шпинатом і фетою), звичайно ж, відразу впізнають цей чарівний смак. Самієри називають цей делікатес «спанакожива без тіста».
Намастіть ніжну пасту на хрусткий хліб або грецькі сухарики — паксимаді — і подавайте як легку закуску до аперитиву.
Додайте її до салату, заправте нею пасту, покладіть у піцу, спробуйте із запеченим у духовці картоплею, з м'ясом і приготованими овочами — у всіх випадках ви будете в захваті.
З такою закускою легко урізноманітнити свій раціон, доповнюючи звичні страви новими смаковими нотками.
Делікатес приготований із натуральних грецьких продуктів, не містить консервантів, загусників і підсилювачів смаку.
Після відкриття зберігати в холодильнику
Склад: шпинат, пряні грецькі трави, сир Фета (зі суміші овечого та козячого молока), лимонний сік, оливкова олія першого, холодного пресування, соняшникова олія, цибуля, сіль
Вага: 200 г
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте